ÇORUM / İSKİLİP - Yavu Ahmet Hamid Çağıl Ortaokulu

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI

Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 102. yıl dönümü, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" okulumuzda velilerimizin de yoğun ilgi ve katılımıyla  büyük bir coşku ile kutlandı.

Atatürk'ün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılış günü nedeniyle çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okulumuzda yapılan  etkinliklerle coşkulu bir şekilde kutlandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla okul bahçemizde başlayan kutlama programına günün anlam ve öneminin belirtildiği konuşma ile başladı. Ayrıca şiirler ve diğer günün önemini belirtilen yazı ve sözlerle devam etti. Okulumuz 1 ve 2. sınıf öğrencilerinin danslarıyla başlayan gösteriler, diğer sınıfların hazırladığı dans gösterileri ile devam etti. Daha sonra yapılan yarışmalarla Törenimiz hem öğrencilerimizin hem izleyenlerimizin hatıralarında güzelliklerle hatırlanacak şekilde sona erdi.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

23-04-2022

Yayın: 23.04.2022 - Güncelleme: 23.04.2022 17:35 - Görüntülenme: 181