ÇORUM / İSKİLİP - Yavu Ahmet Hamid Çağıl Ortaokulu

Birinci Olan Öğrencilere Ödülleri Verildi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında 1. olanlara ödülleri verildi.

Cumhuriyetimizin 98. Yıldönümünde milli bilinci ve vatan sevgisini arttırmak adına İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ilçe geneli "Cumhuriyet Bayramı" konulu şiir yarışmasında ilçe 1. si olan okulumuz 7. Sınıf öğrencisi  Buse Nur UYSAL'a ödülü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları dahilinde Garnizon komutanı Personel Üstçavuş Cem SEVER tarafından verildi. Ayrıca 1. olan öğrencimiz,  okulumuz öğretmenleri tarafından da plaket ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Öğrencimizi başarısından dolayı tebrik ediyor ve öğrencimize başarılarının devamını diliyoruz.

03-11-2021

Yayın: 03.11.2021 - Güncelleme: 03.11.2021 22:27 - Görüntülenme: 277