ÇORUM / İSKİLİP - Yavu Ahmet Hamid Çağıl Ortaokulu

Yavu Ahmet Hamid Çağıl Ortaokulu

Adres
YAVU KÖYÜ YAVU KÜME EVLERİ AHMET HAMID ÇAĞIL ILK VE ORTA OKULU BLOK NO: 62 İSKİLİP / ÇORUM
Vizyon
VİZYONUMUZ. Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Bütün öğrenciler hak ettiği ilgiyi görsün. Öğrenci neyi niçin öğrendiğini bilsin ve öğrendiği bilgileri gerçek hayatta uygulayabilsin. Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Geçmişi ve öz değerleriyle barışık geleceğe yön veren nesiller yetişsin. Kendi özünü kaybetmeden farklılıkların farkında, hoş görülü ve diyaloğa açık nesiller yetişsin. Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. Okulumuzda çalışanlar, gerekeni yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları tepkiden korkmasın gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Misyon
1- Okulumuzu standartların üzerinde, kaliteli, çağdaş eğitim verebilen, güçlü bir kurum haline getirmek 2- Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş, Türk Milletinin milli, manevi, ahlaki ve insani kültürel değerlerini koruyan geliştiren, yaratıcı, verimli, dürüst ve paylaşımcı bireyler olarak yetiştirebilmek. 3- Biz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili becerili kendine güvenen milli ve manevi değerlerine sahip, geçmişten gelen tarihi misyonunun farkında, geleceğe emin adımlarla yürüyen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Öğretim Şekli :TAMGÜN
09.00-15.10