ÇORUM / İSKİLİP - Yavu Ahmet Hamid Çağıl Ortaokulu

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ!

"18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi" nin 107. Yıl Dönümü Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve İstiklal Marşımızın kabulü okulumuzda gerçekleştirilen programımız ile coşkulu ve duygulu bir şekilde kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize, personelimize ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Çanakkale Zaferimizin 107. yılında; Cumhuriyetimizin kurucusu, Anafartalar kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Çanakkale'nin ve istiklal mücadelesinin bütün kahramanlarını şükran ve minnetle yâd ediyoruz. Aziz şehitlerimizin kahramanlıklarla dolu hatıraları, Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere inanarak emanet ettiği Cumhuriyetimizin yaşatılmasının en büyük teminatı olacaktır.  Aziz Türk milletimizin bu onurlu günü kutlu olsun.

Onlar mukaddes vatan toprakları için canlarını seve seve vermişler, Çanakkale Savaşları'nın kaderini değiştirmişlerdir. Burada geçen her saniye, kullanılan her an, ölen her nefer, Türk vatan ve milletinin mukadderatını çizmiştir. Kara savaşlarına katılan ilk birlik olan 57. Alay, vatan sevgisinin ne olduğunu insanlığa göstermiştir.

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın
                                Bu toprak, bir devrin battığı yerdir.
                                Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın
                                Bir vatan kalbinin attığı yerdir.

"ÇANAKKALE GEÇİLMEDİ, GEÇİLEMEYECEK"

23-03-202223-03-202223-03-202223-03-202223-03-202223-03-2022