ÇORUM / İSKİLİP - Yavu Ahmet Hamid Çağıl Ortaokulu

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 102. yıl dönümü, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" okulumuzda velilerimizin de yoğun ilgi ve katılımıyla  büyük bir coşku ile kutlandı.

Mrt

"18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi" nin 107. Yıl Dönümü Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı.

Mrt

"İstiklâl Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" (12 Mart) okulumuzda düzenlenen programla kutlandı.

Mrt

Türkiye genelindeki okullarda ve okulumuzda eş zamanlı deprem tatbikatı yapıldı.

eTwinning Kapsamında Hazırlanan Projemiz

Ara

"Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından ekim ayı sonunda başlatılan ve iki ay gibi kısa sürede tamamlanan, okullar arası imkân farklılıklarını azaltmak ve eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak Projesi" kapsamında okulumuzun ile ilimiz genelinde 59 okulun kütüphaneleri tamamlandı."

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında 1. olanlara ödülleri verildi.

Kas

Cumhuriyetin ilanının 98. yılı Yavu Ahmet Hamid Çağıl İlk/Ortaokulu'nda coşkuyla kutlandı.